1 sept 2011

La industrialització inevitable

En els últims deu anys, la construcció ha duplicat el seu cost, en alguns rams fins i tot l'ha triplicat.

Això és degut a que construïm igual que fa cinquanta anys. Des de l'aparició del formigó armat, no hem tornat a revolucionar la construcció, avui en dia, encara és el formigó un dels rams més econòmics proporcionalment. En aquests anys, la indústria ha fet passos de gegant, s'ha transformat totalment i a aconseguit rebaixar els costos i els preus dels seus productes fins a extrems inimaginables en els anys cinquanta o seixanta. Avui en dia, pel preu d'enrajolar un bany, la indústria et dóna un cotxe amb  automatismes, confort, seguretat i tot garantitzat.

Sembla que en la situació actual del sector de la construcció seria el moment a fer una nova revolució, sinó fos perquè aquests últims deu anys també han servit per farcir la construcció de normes, regulacions, controls i limitacions que fan molt difícil l'evolució del sector.

L' única opció per fer assequible o abaixar el preu de la vivenda és la industrialització. Els prefabricats i sobretot els processos sencers realitzats a la indústria, són el següent pas de la construcció.


mARQ 1-09-11

No hay comentarios:

Publicar un comentario